Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2020 va avea în acest sezon 3 etape

Organizat de către Clubul Sportiv Savu Racing, al treilea sezon al Campionatului Național Women Rally vine cu 3 evenimente programate în 2020, dar și cu un nou partener care oferă titlul campionatului – Bosch Car Service. Concurentele se vor alinia la start pentru prima dată post-pandemie la Timișoara, etapă care va avea loc pe 24-26 iulie. A doua etapă va avea loc pe 21-23 august la București, capitala fiind pentru prima dată gazda evenimentului Women Rally. Finala campionatului va fi pe 2-4 octombrie, la Cluj-Napoca, orașul care a dat naștere acestui concept unic de automobilism prin ediția pilot din anul 2018, dedicată Centenarului.

Îndemânare la volan, responsabilitate în trafic, prietenii legate în jurul aceleiași pasiuni – sunt câteva dintre ingredientele esențiale care au transformat Women Rally într-un concept unic și atractiv de introducere în automobilism și conducere defensivă dedicat doamnelor și domnișoarelor. Chiar dacă doar posesoarele de permis se pot înscrie în competiție, toată familia este așteptată la start, unde partenerii Campionatului pregătesc, ca de fiecare dată, o serie de surprize și întâmplări menite să facă din Women Rally unul dintre cele mai inedite evenimente ale anului.

În 2019, Women Rally a devenit Campionat Național sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și a avut tot 3 etape în calendarul competițional, la care au participat peste 150 de concurente. La evenimentele Women Rally de anul trecut ne-am bucurat, în calitate de ambasadoare ale evenimentului, de prezența presedintei Comisiei de Femei din cadrul FRAS – Mirela Bucovicean, a echipajului exclusiv feminin din Campionatul Național de Raliuri Cristiana Oprea – Diana Hategan, a gimnastei Cătălina Ponor si a unor sportive de renume, din automobilismul romanesc: Mihaela Beldie, Alina Bianca Pop, Ramona Rusu, Vanessa Ilie, Alexandra Casian. În plus, în cadrul fiecărui dineu de la finalul etapelor, Women Rally a susținut o licitație caritabilă pentru a susține cauze sau comunități locale, o tradiție care va fi continuată și în acest an.

Anul acesta, partenerul principal al Campionatului Național Women Rally este Bosch Car Service – o companie ce oferă servicii de reparații și asistență auto la cele mai înalte standarde de calitate, în peste 80 de service-uri în România și peste 15.000 la nivel global. Pasiunea pentru mașini a concurentelor și a invitaților Women Rally va fi întâmpinată de profesionalismul reprezentanților Bosch Car Service, care vor efectua gratuit doritorilor verificări tehnice rapide ale mașinilor, în cadrul caravanei amenajate la etapele Women Rally din 2020.

Înscrierile la  Etapa I – Timișoara  a Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2020, sunt deschise până în data de 17 iulie pe site-ul www.womenrally.ro, unde toate șoferițele interesate pot consulta atât regulamentele, cât și recenziile, galeriile foto și articolele informative de la evenimentele anterioare. Conferința de presă premergătoare etapei de la Timișoara va avea loc miercuri, 22 iulie 2020, ora 11:00, la Casa Auto Timișoara (Calea Șagului 142), iar noutățile legate de parteneri și desfășurarea evenimentului vor fi publicate și pe instagram @womenrally.ro și pagina de facebook a Campionatului.

Etapa I a Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2020, 24-26 iulie, 2020, Timișoara este susținută de partenerii gold: Primăria municipiului Timişoara, Casa Auto Timișoara, Banca Transilvania, Catena – Farmacia Inimii, Vittel, Warsteiner, Shopping City Timișoara, Crama Thesaurus.

Parteneri silver: AEA Medical, Uniqa Asigurări, Ecco Shoes, Gerovital, Corny, Dallmayr, Coca-Cola, Seneville, Viollete – Boutique des Fleurs, Casa Bunicii, Pensiunea Zefir, Unique, Venue.

Parteneri media: TVR, TVR Timişoara, Europa FM, West City Radio, RallyMax, Autoştiri.ro, 24auto.ro, GP24.ro, Expres de Banat, Impact Press.

Parteneri print: PMA Invest, Impress.

Campionatul Național Women RallyBosch Car Service se desfăşoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, a Ministerului Tineretului si Sportului, a Automobil Clubului Român, prin programul Women in Motorsport.

Lasă un răspuns