De pe podiumurile mondiale, la volan pe circuit. Alina Dumitru, Elisabeta Lipă, Ana Maria Popescu Brânză, Monica Iagăr, Otilia Bădescu și Alice Ene prezente la WOMEN RALLY!

La finalul acestei săptămâni capitala devine gazda primei etape a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service, Trofeul Enel X Way, clasa de mașini electrice powered by George, inovaṭie BCR. În cadrul acestui eveniment fully booked, organizatorii, Clubul Sportiv Savu Racing şi Asociaṭia Clubul Sportiv Women In Motorsport, invită participantele să ia startul din Piața Constituției într-un cadru festiv memorabil, vineri, 12 mai 2023, începând cu ora 18:00. Manșele de concurs se vor desfășura sâmbătă, 13 mai 2023, la Arena Națională, începând cu ora 10:00.

Organizatorii Women Rally au pregătit un super show în care, pe lângă curajul și ambiția concurentelor, se va celebra și excelența sportivă. La start se vor alinia nume mari ale sportului românesc, dar și mondial! Cine sunt ambasadoarele acestei etape? Elisabeta Lipă – multipla campioană mondială, olimpică și europeană la canotaj, fost Ministru al Tineretului și Sportului și actualmente Președinte al Federației Române De Canotaj, Ana Maria Popescu Brânză – campioană olimpică și mondială la scrimă, Monica Iagăr – campioană europeană la atletism și fost comandant la CS Dinamo București, Otilia Bădescu – multiplu medaliată la campionatele europene și mondiale de tenis de masă, actualmente director în Ministerul Sportului și Alice Ene – „Regina Europei la drift” care a ajuns în Cartea Recordurilor datorită performanței obținute în 2021, atunci când a cucerit titlul european la doar 14 ani. Energia femeilor iubitoare de adrenalină și cu competiția în „sânge” devine  ceva firesc când avem alături asemenea modele de succes. Nu ratați ocazia de a le admira pe marile valori ale sportului românesc într-o nouă postură sportivă!

Campionatul din acest an ne surprinde și cu o prezență de excepție, chiar în rândul concurentelor! Alina Alexandra Dumitru – singura campioană olimpică la judo a României și multiplu medaliată mondial și european – se aliniază la start, după ce în edițiile trecute a avut rolul de ambasador. În dreapta ei se va afla copilotul Beatrice Mercado, editor al revistei Născut pentru Sport.

Zeci de femei pregătite pentru startul primei etape Women Rally de la București

 „Suntem onorați să susținem pentru a 4-a oară performanța Campionatului Național Women Rally 2023, aflat la cea de-a 6-a ediție, în semn de apreciere pentru femeile din rândul conducătorilor auto din România. Campionatul Național Women Rally se bucură de o notorietate din ce în ce mai mare în fiecare an, iar noi suntem încântați să susținem consistent organizatorii, iar pasiunea concurentelor pentru motorsport va fi premiată și de aceasta dată cu un set de beneficii specifice – de exemplu asistență rutieră valabilă un an pe teritoriul României.” a declarat Pop DumitruCoordonator rețea Bosch Car Service

Cele 50 de concurente se vor alinia la start alături de ambasadoarele Women Rally și vor apăsa pedala distracției și a amintirilor frumoase în cadrul unui eveniment de excepție. Trofeul Enel X Way a atras în această primă etapă, pe lista de înscrieri, concurente din 15 judeṭe, doamne și domnișoare curajoase, care își vor pune la încercare îndemânarea și ambiția la volanul propriilor mașini.

“Enel X Way se află în prima linie în procesul de electrificare a transportului în România și în tranziția energetică și își continuă cursa în viteză către extinderea rețelei sale de stații de încărcare electrică, aceasta fiind compusă, în prezent, din 350 de astfel de puncte de încărcare. Susținem Women Rally cu entuziasm, pentru al patrulea an consecutiv, ca parte din ambiția noastră de a dezvolta o comunitate puternică a celor care au îmbrățișat deja mobilitatea electrică”, a declarat Andrei Mihalciu, Head of Enel X Way Romania.

Bankingul inteligent este din nou copilotul clasei de mașini electrice. Un parteneriat de viitor bazat pe curaj, echilibru, dar și sustenabilitate. George, Inovație BCR ne este alături și în acest sezon competițional, aliniindu-se la startul celor 3 ediții Women Rally din acest an, pentru a susține participantele de la această clasă de mașini specială.

Etapele Women Rally sunt dedicate tuturor femeilor pasionate de condus, care doresc să își dezvolte abilitățile la volan într-un cadru sigur și organizat. Cu susținere din partea prietenilor și a familiilor, concurentele vor oferi exemple pozitive de responsabilitate și determinare și vor ieși din zona de confort alături de alte femei cu care împart aceeași pasiune.

Manșele de concurs se vor desfășura sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 10:00 la Arena Națională, accesul la eveniment fiind gratuit pentru toți spectatorii care își doresc să urmărească o competiție plină de adrenalină. Organizatorii au pregătit un circuit format din viraje de viteză, șicane și ace de păr unde participantele își vor putea demonstra abilitățile la volan. Vor fi două manșe de concurs în care concurentele iau startul pe rând, fiind cronometrate la sutimi de secundă. Toată acțiunea va putea fi urmărită live pe pagina de facebook Women Rally şi pe canalul de YouTube al Federației Române de Automobilism Sportiv.

Clasa A de la Mercedes-Benz va fi anul acesta mașina oficială a evenimentelor Women Rally. Ambasadoarele noastre vor conduce spre performanță și se vor alinia pentru un start de excepție susținut de partenerul nostru.

Evenimentul se va încheia într-o atmosferă festivă cu ocazia dineului care va avea loc sâmbătă seara la Autoklass | Official Home of Mercedes-Benz. Tot atunci se va desfășura și festivitatea de premiere a celor mai bune rezultate obținute în cadrul Trofeului Enel X Way, totul într-o ceremonie a eleganței și prieteniei.

Informațiile complete legate de concurente, noutățile din timpul concursului și atmosfera Women Rally surprinsă în imagini sunt disponibile pe instagram @womenrally.ro și pe pagina de facebook a campionatului. Detalii despre regulament, înscriere și următoarele etape din acest sezon pot fi găsite pe site-ul oficial www.womenrally.ro

Campionatul Național Women Rally, ediṭia 2023 este susținut de către Bosch Car Service.

Prima etapă de la București (12-13 mai 2023) a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2023, Trofeul Enel X Way, este susținută de către Enel X Way, clasa de mașini electrice powered by George, primul banking inteligent din România

Partenerii gold: Autoklass | Official Home of Mercedes-Benz, Castrol România, Parsa Beauty, Herbalife, Hotel Melodia, Kiss FM

Parteneri silver: Gerovital, Cramele Cricova, Violettes – Boutiques des fleurs, Coca-Cola, Brandocracy, Prestige Flame, A24, Antreprenoare.ro, Postelnicu Aestetic Clinic

Parteneri: Primăria Capitalei, Compania Municipală de Parking

Parteneri media: RallyMax, Autorally, Ziarul News, Autoştiri.ro, GP24.ro, 24auto.ro, FanRally.ro, Revista Născut pentru Sport, Bunzac Media, Fabian Robert Photography

Parteneri print: PMA Invest

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service se desfăşoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv şi a Ministerului Sportului.

Lasă un răspuns