Etapa Women Rally de la Cluj a încheiat senzaṭional anul competiṭional 2021

Cluj-Napoca a găzduit în weekend-ul care tocmai a trecut cea de-a treia și ultima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2021, o competiție sportivă care îmbină îndemânarea la volan cu momente de socializare și răsfăț, dedicată doamnelor și domnișoarelor.

Peste 75 de concurente s-au aliniat la startul Trofeului Castrol, dintre care aproape jumătate s-au aflat la primul contact cu motorsportul. Conceptul Women Rally demonstrează astfel că a reușit să devină unul dintre principalii promotori ai motorsportului printre amatoarele de viteză, în doar patru sezoane de la înființare. 

După cele două etape organizate cu succes la Timișoara și București, etapa de la Cluj-Napoca s-a desfășurat şi ea în cele mai bune condiții, încheind astfel „en fanfare” sezonul competițional de anul acesta.

Într-un context dificil pentru organizatorii de competiții sportive, pentru Laura Savu emoțiile au fost la cote maxime: ,,Etapa Women Rally de la Cluj s-a desfășurat conform planului, încheind cu succes sezonul competiṭional de anul acesta. Multitudinea de mesaje de felicitare, atât din partea concurentelor, cât și din partea partenerilor, mă îndreptăṭesc să cred că am reușit din nou o etapă de excepṭie. Creşterea rapidă a numărului de cazuri COVID 19 a dus la impunerea unor noi măsuri restrictive, iar zecile de telefoane şi mesaje cu întrebarea: „Se mai ṭine Women Rally la Cluj?” au pus pe mine o presiune de neimaginat. În acest context, reușita organizării evenimentului la limită, respectând toate măsurile de siguranṭă, cu ajutorul partenerilor AEA Medical, face ca bucuria să fie și mai mare. Mulṭumesc tuturor celor implicaṭi în susṭinerea, organizarea şi desfăşurarea evenimentului, cât şi concurentelor care ne-au onorat cu prezenṭa într-un număr atât de mare”.

Startul festiv a avut loc vineri după-masa, în inima sportivă a orașului, pe esplanada Cluj Arena, unde participantele au fost prezentate pe rând de Florin Mihoc, vocea inegalabilă a evenimentelor Women Rally.

Cele două manșe de concurs s-au desfășurat sâmbătă pe traseul special amenajat în parcarea centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca, unde soarele blând de toamnă a încununat un sezon extraordinar. Cele mai rapide trei concurente din cele 5 clase ale Trofeului Castrol – Women Rally Cluj-Napoca 2021 au fost:

Clasament general (clasele 1-3)

 1. Izabella Gavrilă – Citroen C2
 2. Mara Iosif – Mercedes C300
 3. Sabina Ghiormescu / Ada Georgescu – BMW X2 xDrive 25D

Clasa 1 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică sub 1600 cmc):

 1. Izabella Gavrilă – Citroen C2
 2. Maria Țurai – Seat Ibiza
 3. Ana-Maria Ungureanu – Seat Ibiza

Clasa 2 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică între 1600-2000 cmc):

 1. Mirela Bejnariu – Honda Civic
 2. Ildiko Martonos – Ford Ecosport 1.0
 3. Cristina Vlădoiu / Noemi Lokodi – Ford Puma

Clasa 3 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică peste 2000 cmc):

 1. Mara Iosif – Mercedes C300
 2. Sabina Ghiormescu  /Ada Georgescu – BMW X2 xDrive 25D
 3. Mădălina Sarca – Audi Q3

3. Sidonia Andrei – BMW 120D

Clasa 4 powered by George, primul banking inteligent din România (vehicule electrice):

 1. Cornelia Pleșoianu – BMW i3
 2. Rocsana Contraș / Dalma Pivariu – BMW i3
 3. Felicia Floarea – BMW i3

Clasa 5 (sportive licențiate sau mașini modificate):

 1. Angela Săutea – Renault Clio
 2. Ligia Barbu – Renault Clio
 3. Măriuca Ionescu – Mini Cooper S

 

Un campionat dinamic și primitor, Women Rally a început în 2018 cu o viziune curajoasă, oferind iubitoarelor de mașini și adrenalină un cadru sigur și organizat în care să își etaleze și să își rafineze calitățile în condusul sportiv, devenind astfel promotori direcți ai conducerii defensive.

Clubul Sportiv Savu Racing a construit un mediu prietenos în care concurentele își dezvoltă aptitudinile la volanul propriilor mașini, devenind implicit șoferi mai buni sub îndrumarea și inspirația ambasadorilor Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service. Cu zeci de femei care împart pasiunea pentru mașini și adrenalină, Women Rally a devenit rapid prima oprire a șoferițelor care vor să descopere universul fascinant al sportului cu motor.

Acțiunea poate fi revăzută pe conturile de facebook și YouTube Women Rally, unde au fost transmise în direct manșele de concurs pe parcursul sezonului. Informații despre cum se desfășoară o etapă Women Rally sunt disponibile pe site-ul oficial www.womenrally.ro și pe instagram @womenrally.ro.

Campionatul Național Women Rally, ediția 2021 a fost susținut de Bosch Car Service.

Etapa a III-a – Cluj-Napoca (1-3 octombrie 2021) a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2021, Trofeul Castrol, a fost susținută de către Castrol Edge, clasa de maşini electrice powered by George, primul banking inteligent din România, şi partenerii gold: RMB Inter Auto, reprezentanṭă Mercedes-Benz, Parsa Beauty, Gerovital – Doctor în frumuseṭe, Liberty Technology Park, Blush şi VIVO! Cluj-Napoca.

Parteneri silver: AEA Medical, Clinica Optimum, After Eight Garden, Brandocracy, Flori Holland, Coca-Cola, Pralina, Vittel, Corny,  Sigemo.

Partneri:  Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Judeṭean Cluj, Cluj Arena.

Parteneri media: TVR, TVR Cluj, Radio România Cluj, Livestream Romania, VIAClujTV, Ziarul News, Făclia, RallyMax, Autoştiri.ro, GP24.ro, FireWeb.

Parteneri print: PMA Invest, Impress.

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service se desfăşoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv şi a Ministerului Tineretului şi Sportului. 

Lasă un răspuns