Women Rally, campionatul auto dedicat femeilor e pregătit pentru cel de-al cincilea sezon

Pentru al cincilea an consecutiv, Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service este pregătit să susțină şi să celebreze pasiunea doamnelor și domnişoarelor pentru maşini, viteză şi competiție. Orice posesoare de permis de conducere cu minim doi ani vechime se poate înscrie la concurs cu maşina personală, pentru a-și explora limitele și a-și lua doza de adrenalină, descoperind astfel farmecul pilotajului auto, pe trasee de concurs special amenajate în trei orase din România.

În 2022, sunt așteptate zeci de participante din toată țara la Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service, care va debuta la Timişoara, orașul de pe Bega, în 27-28 mai. Vara ne readuce pe asfaltul încins al Bucureştiului în 24-25 iunie. În mod tradițional, finala Women Rally va fi găzduită în 16-17 septembrie de Cluj-Napoca, oraşul în care acest vis frumos s-a transformat în realitate în toamna anului 2018, sub viziunea autentică a fondatoarei Laura Savu.

„Iată-ne ajunși în pragul celui de-al cincilea sezon Women Rally. Faptul că am reușit să menținem motoarele turate la maxim în toți acești ani și să facem față tuturor provocărilor apărute pe parcurs, ne face să pășim încrezători în noul an competitional și să construim împreună momente unice și autentice. Ne vedem la linia de start!”, a declarat Laura Savu – fondator Women Rally.

Competițiile Women Rally sunt dedicate oricărei șoferite care dorește să își dezvolte reflexele corecte la volan cu responsabilitate, într-un cadru sigur și organizat. Ca în fiecare an, organizatorii  aduc la cunoștința concurentelor  noțiuni de bază de conducere defensivă și sportivă care vor fi livrate sub forma unui briefing premergător fiecărui concurs.

La start este admisă atât participarea individuală, cât și prezentarea sub formă de echipaj, iar copilotul poate fi cea mai bună prietenă, mama sau colega de birou. Women Rally este o oportunitate unică de networking și dezvoltare personală prin motorsport, unde familia, prietenii și colegii de muncă sunt bineveniți să își susțină favoritele.

Etapele Women Rally încep vinerea în atmosfera festivă a ceremoniei de start, unde nou venitele vor fi întâmpinate de cea mai vibrantă și prietenoasă comunitate auto din România. După familiarizarea cu regulamentul și cu traseul de concurs, sâmbătă participantele vor fi pregătite să se lupte cu secundele în cadrul celor două manșe de concurs cronometrate.  La final, trofeele pot fi un bonus, însă fiecare concurentă va fi câștigătoarea unui set de aptitudini de invidiat în traficul zilelor noastre, dar și a unor prietenii autentice. Prin poarta de start de la Women Rally au trecut până în prezent peste 300 de concurente.

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv – FRAS.

Mai multe detalii despre Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2022, regulament și modalitatea de înscriere vor fi publicate pe website-ul oficial al competiției www.womenrally.ro și pe canalele de social media @womenrally.ro.

Lasă un răspuns