Femeie. Pasiune. Motorsport.

Pasiunea pentru motorsport nu cunoaște niciun fel de granițe. Multă emoție, viteză amețitoare și responsabilitate pe măsură. Un sport care angrenează oameni frumoși, iubitori de adrenalină, deopotrivă bărbați și femei. Dovada e Michele Mouton, cea mai bună femeie pilot din sporturile cu motor care a obținut 4 victorii și a terminat pe locul 2 Campionatul Mondial de Raliuri din 1982.

Laura, fondator Women Rally, este de profesie medic stomatolog, dar și o mare iubitoare a motorsportului. Pasionată de sportul cu motor, încă din copilărie a practicat 10 ani kartingul de performanță, iar apoi a fost angrenată 9 ani la rând în organizarea unor competiții de raliu de talie națională, alături de soțul ei multiplu campion național de raliuri și maestru al sportului. În prezent cei doi copii îi calcă pe urme practicând kartingul de performanata la nivel internațional.

Laura are o experiență consistentă în organizarea competițiilor de profil și a gândit Women Rally ca pe un proiect de încurajare a femeilor de a deveni mai încrezătoare în abilitățile lor la volanul unei mașini, de a depăși orice inhibiții și de a reuși să se conecteze cu mașina personală, astfel încât să creeze o relație de prietenie cu aceasta.

Despre echipă

Condus de Horatiu Savu, pilot de raliuri şi organizator de competiţii sportive, cu peste 25 de ani de activitate sportivă automobilistică, Clubul Sportiv SAVU Racing aduce mai aproape fanii sportului cu motor şi profesioniştii din acest domeniu.

SAVU Racing are un palmares impresionant în ceea ce priveste competiţiile sportive ce îi poartă semnătura, printre care se numără organizarea de etape naționale şi internaționale în cadrul Campionatului Național de Raliuri, organizat an de an şi iubit de toţi fanii sporturilor cu motor.

Pe lângă evenimentele organizate, membrii clubului participă în cadrul diferitelor discipline de motorsport, de la concursuri naționale și internaționale de karting, la raliuri și alte competiții naționale.