Laura Savu (WOMEN RALLY): Îmi doresc să transfer încrederea pe care o am eu la volan și altor femei!

Cine este femeia din spatele competiției automobilistice de care s-a tot vorbit în ultimii ani? Am turat motoarele pentru a o cunoaște pe Laura Savu pentru că mă interesa cum se exersează curajul, cum se pot depăși limitele și ce are această femeie atât de deosebit încât să deschidă porțile unui teritoriu cumva nou pentru femeile din România.

De ce nou? Pentru că WOMEN RALLY este îmbinarea unor concepte inedite de competiție automobilistică pentru femeile pasionate de motorsport cu necesitatea cunoașterii unor noțiuni de conducere defensivă. Bineînțeles că există adrenalină, viteză dar și conexiuni între femei și multe experiențe care se transformă în amintiri frumoase. Un cocktail permis, de data aceasta, de trăiri care fac din femeie o încrezătoare.

Laura Savu este o femeie care merită reținută pentru cel puțin două lucruri: implicarea în comunitate, încurajând femeile să aibă încredere în abilitățile lor la volanul mașinii personale și pentru faptul că este mama a doi copii campioni la karting, punând în manifestare în propria familie ceea ce comunică prin proiecte și competiții.

Vorbește cu multă căldură, dar și consistență, impune respect, dar știe și să vină cu soluții care adună mase mari de oameni. Hai, să o cunoaștem mai bine!

Citește materialul complet aici!

 

Lasă un răspuns