Prin ochii concurentelor: Interviu cu Corina Marcu

Pentru inceput, suntem curiosi sa descoperim cand ai deprins pasiunea pentru condus si care a fost prima ta masina?

Pasiunea pentru condus am descoperit-o cand am constatat ca am nevoie de masina sa ma deplasez, si asta s-a intamplat cu vreo 20 de ani in urma. 

Prima mea masina, pe care am condus-o imediat ce am obtinut permisul de conducere, a fost o masina Mercedes 300, era o masina pe motorina destul de mare, si de zgomotoasa, dar o conduceam cu placere prin Bucuresti, de multe ori nici nu gaseam loc de parcare, sau mai loveam cate un gard cand parcam masina asta. 

Dupa putin timp mi-am cumparat un Matiz, si am trecut de la o masina mare la una mica. Mi-a placut sa conduc, dar nu m-am gandit ca voi merge vreodata la un raliu. 

Cum ai aflat despre Women Rally si care a fost primul tau contact cu evenimentul?

Am aflat despre Women Rally de pe internet, cand erau inscrierile pentru etapa 2022 de la Bucuresti, iar cand am citit despre acest “campionat al femeilor” nu mi-a venit sa cred ca exista asta ceva in Romania si mai ales ca am ocazia sa particip. 

Deci primul contact cu evenimentul a fost la etapa de la Bucuresti in anul 2022, si a fost ceva uimitor. Laura a facut si face ceva grozav pentru femei. 

Cand m-am inscris si ulterior am vorbit cu Laura si am realizat ca este intradevar o cursa reala in Romania, un raliu doar pentru femei a fost ceva grozav, mi-a placut extraordinar, atat organizarea, fetele cu care am concurat, echipa de organizare, petrecerea de dupa eveniment, totul a fost extraordinar. O competitie pe care o iubesc si la care vreau sa particip. 

Oricum, eu sunt o persoana curajoasa si am zis ca trebuie sa o fac si pe asta in viata, si am facut-o! 

Ai mai participat la vreo competitie automobilistica inainte de Women Rally sau aceasta a fost prima ta participare? 

Nu am mai participat, si sincer nu am cautat niciodata sa particip la vreo astfel de competitive pentru ca nu am crezut ca exista asa ceva in Romania. Am fost prima participare dar cu siguranta nu si ultima. 

Cum te-a ajutat participarea la competitie sa te conectezi mai mult cu masina personala?

Inainte de participarea la prima competitie, am inceput sa ma pregatesc, sa descopar mai mult masina si am descoperit cum pot sa controlez masina. 

Am invatat cate ceva si de la Laura inainte de participarea la prima competitie. 

Ce impact a avut asupra vietii tale din afara circuitului participarea la Women Rally si faptul că esti parte din aceasta comunitate?

Dupa ce m-am inscris la competitie si am realizat ca se intampla cu adevarat, cred ca m-am laudat la toti prietenii mei si cunostintele mele cu participarea la competitia Women Rally. Comunitatea Women Rally este un frumoasa, desi nu cunosteam niciuna dintre fetele  participante, ne-am conectat imediat, Laura este motorul comunitatii, ea este un liant grozav de comuniune intre fete, sunt bucuroasa ca am avut aceasta ocazie sa particip la Women Rally. 

Care sunt planurile tale pentru acest an competitional?

Vreau sa particip la toate etapele, si vreau sa fiu mai buna in competitie si sa si castig! 

Ce sfat ai avea pentru femeile care inca ezita in a lua decizia de a participa la Women Rally?

Deja am convins niste prietene sa participe, si probabil ca anul asta vom participa impreuna. 

Deci sfatul meu pentru toate fetele care se simt curajoase, este sa mearga cu incredere cu propria masina la competitie ca este o experienta ce trebuie traita macar o data in viata.

Lasă un răspuns