Prin ochii concurentelor: Interviu cu Csiki Gabriela-Flavia

Pentru inceput, suntem curiosi sa descoperim cand ai deprins pasiunea pentru condus si care a fost prima ta masina?

Odata cu obtinerea permisului de conducere la 18 ani am realizat ca una dintre pasiunile mele este condusul. Imi place senzatia de independenta pe care sofatul unei masini ti-o ofera.

Prima mea masina a fost si masina-concurent din cadrul Women Rally Cluj-Napoca 2022, un Hyundai I10. Ea este masina mea de suflet!

Cum ai aflat despre Women Rally si care a fost primul tau contact cu evenimentul?

Despre Women Rally am aflat odata cu participarea la un concurs organizat de compania la care lucrez, Emerson, si castigarea unuia dintre biletele care mi-au oferit sansa sa fiu pilot feminin de rally pentru o zi. Participarea mea in cadrul Women Rally mi-a adus o reala satisfactie pe plan personal, nu as fi crezut niciodata ca un astfel de concurs ma va face sa ma simt puternica si entuziasmata sa obtin un timp cat mai bun!

Ai mai participat la vreo competitie automobilistica inainte de Women Rally sau aceasta a fost prima ta participare? 

Nu am mai participat la nicio competitie pana la Women Rally Cluj-Napoca 2022.

Cum te-a ajutat participarea la competitie sa te conectezi mai mult cu masina personala?

Si inainte de acest concurs aveam o conexiune foarte stransa cu masina, eram ca doua prietene bune, care se cunosteau foarte bine una pe cealalta. In majoritatea locurilor am fost impreuna, iar faptul ca participarea la acest concurs a fost o iesire din rutina pentru amandoua ne-a determinat sa ne demonstram potentialul si sa ne apreciem caracteristicile pozitive.

Ce impact a avut asupra vietii tale din afara circuitului participarea la Women Rally si faptul ca esti parte din aceasta comunitate?

Sunt mandra sa fac parte din aceasta comunitate si sunt fericita ca sunt sofer de rally si entuziasmata pentru o noua competie!

Care sunt planurile tale pentru acest an competitional?

Imi doresc sa particip din nou la competitia de la Cluj-Napoca, sa scot timpi si mai buni decat anul trecut si, nu il ultimul rand, sa fiu relaxata si sa imi amintesc ca sunt o soferita foarte priceputa!

Ce sfat ai avea pentru femeile care inca ezita in a lua decizia de a participa la Women Rally?

Sa aiba incredere in ele, sa nu ezite sa participle si sa traiasca la maximum fiecare moment!

Lasă un răspuns