Prin ochii concurentelor: Interviu cu Kulcsar Andrea Zsuzsanna

Pentru inceput, suntem curiosi sa descoperim cand ai deprins pasiunea pentru condus si care a fost prima ta masina?

Pasiunea mea pentru condus a inceput din copilarie, fiind fiica de mecanic, intotdeauna eram la atelier intre masini si motoare. Dupa ce am luat permisul, prima data am inceput activitatea la clubul MRT Motorsport, am obtinut licenta de arbitru FRAS, unde am arbitrat timp de 4 ani si am facut parte din stafful de organizare de competitii si evenimente.
Prima mea masina a fost un Audi 80 din anul 1994, care a primit un design nou, vopsit cu Raptor. Visul meu si dorinta mea este un Subaru Impreza.


Cum ai aflat despre Women Rally si care a fost primul tau contact cu evenimentul?
Intotdeauna am vrut sa incerc si partea de pilotaj, fiind implicata in motorsport, am auzit despre competitia Women Rally, deci am decis sa ma inscriu. A fost o experienta foarte frumoasa, cu niste organizatori super faini si amabili.

Ai mai participat la vreo competitie automobilistica inainte de Women Rally sau aceasta a fost prima ta participare? 
Aceasta a fost prima mea participare la vreo competitie automobilistica ca si pilot, dar pasiunea continua si in viitor, pe langa etapele de la Women Rally, o sa particip si la Romanian Endurance Series.

Cum te-a ajutat participarea la competitie sa te conectezi mai mult cu masina personala?
Am invatat multe despre masina mea, si m-am conectat mult mai bine cu ea dupa competitie.

Ce impact a avut asupra vietii tale din afara circuitului participarea la Women Rally si faptul ca esti parte din aceasta comunitate?
Faptul ca am avut ocazia sa particip la aceasta competitie super faina m-a impulsionat sa-mi incep cariera de pilot licentiat, m-am intalnit cu fete deosebite, curajoase, talentate si sunt foarte mandra ca fac parte din echipa Women Rally, pentru ca fetele sunt niste exemple pentru toata lumea din motorsport.


Care sunt planurile tale pentru acest an competitional?

Planurile mele in acest an sunt sa particip in 2 competitii (Women Rally si la Romanian Endurance Series) la toate etapele acestui an.

Ce sfat ai avea pentru femeile care inca ezita in a lua decizia de a participa la Women Rally?
Sfatul pentru femeile care ezita sa participe la Women Rally este sa aiba incredere in ele si sa nu asculte parerile altora, ca o femeie nu poate sa conduca sau sa concureze intr-o competitie auto, pentru ca nu este adevarat, putem sa obtinem rezultate deosebite in acest sport, numai trebuie sa avem incredere in noi si sa ne incurajam reciproc! Sa nu uitam ca putem si sa ne distram la maxim!

Lasă un răspuns