Women Rally – Centenary Edition

Women Rally este un concept nou, de mare anvergură, organizat pentru prima dată în România, dedicat exclusiv doamnelor şi domnişoarelor, care conduc in viața de zi cu zi. Evenimentul îşi propune să celebreze femeia pasionată de motorsport, doamnele şi domnişoarele fiind mesagerii “flacărei istorice” ca simbol al împlinirii a 100 de ani de la formarea statului român.

Desfasurarea evenimentului

Ziua 1, 15.09.2018.

Startul festiv al evenimentului va avea loc in municipiul Cluj-Napoca, sambata, ora 10.30, de la stadionul Cluj Arena (parcarea supraterana), in prezenta oficialitatilor clujene. Odata cu startul festiv va avea loc si prezentarea echipajelor si a autoturismelor participante, urmate de plecarea spre centrul comercial Vivo Cluj-Napoca (trarseul se va parcurge respectand regulile de circulatie, masinile plecand din minut in minut, deplasarea nefiind contracronometru dar trebuind sa se incadreze in timpul de 30 minute pana la startul de la Vivo Cluj-Napoca).

Cu incepere de la ora 11.00, in cadrul parcarii centrului comercial Vivo Cluj Napoca, pe un traseu inchis circulatiei publice, pus la dispozitie prin amabilitatea si sprijinul conducerii acestuia, se va desfasura proba speciala de indemanare in vederea departajarii concurentelor din punct de vedere al maniabilitatii si al aptitudinilor sportive. Startul se va da individual la un intervat de 3 minute, cu semafor, fiind precedat de o tura de recunoastere. Concurentele sunt obligate pe perioada probei sa poarte casca si centura de siguranta, casca fiind pusa la dispozitie de catre organizatori, impreuna cu cagula individuala. Dupa parcurgerea probei concurentele au program liber pana la ora 19.00.

Incepand cu ora 19.00 va avea loc Dineul Oficial in cadrul caruia la ora 19.30 va avea loc Festivitatea de Premiere, care se va desfasura la Casino Centru de Cultura Urbana Cluj-Napoca unde sunt invitate toate participantele, apartinatorii acestora, toti partenerii si colaboratorii precum si oficialitatile care au ajutat la buna desfasurare a competitiei.

In cadrul acestei seri, in aceeasi locatie, va avea loc predarea Soliei – Credentional pentru celebrarea centenarului, o Prezentare de moda si o licitatie a unor pachete puse la dispozitie de catre partenerii evenimentului, sumele obtinute fiind dirijate spre un program de implementare a masurilor de igiena orala pentru copiii aflati in zone defavorizate.

Ziua 2, 16.09.2018

Ziua secunda va debuta la ora 09.30 cu plecarea tuturor echipajelor in coloana, spre Cetatea Alba Carolina de la stadionul Cluj Arena (parcarea supraterana), trarseul se va parcurge respectand  regulile de circulatie, deplasarea nefiind contracronometru dar trebuind cu sosirea in Cetatea Alba Carolina pana la ora 11.30.

Echipajul castigator al raliului va avea onoarea de a purta si de a preda. la ora 11.30, la punctul de sosire stabilit pe platoul situat in fata Portii 3 a Cetatii Alba CarolinaSolia ce simbolizeaza aniversarea a 100 de ani de la formarea Statului Roman, moment de maxima importanta istorica. In acest spirit istoric si aniversar, echipajele participante se vor putea bucura de un moment inedit si anume schimbarea garzii, urmata de efectuarea unui tur al Cetatii sub indrumarea unui ghid turistic, pus la dispozitia noastra prin amabilitatea si disponbilitatea autoritatior.

Evenimentul se va incheia la Castelul de la Sancrai, unde va avea loc servirea mesei de pranz, la ora 15.00, in cadrul careia toate concurentele vor primi diploma de participare, vor putea socializa si vor putea adresa intrebari referitoare la condusul sportiv sau de conducere defensiva membrilor clubului nostru.

Evenimentul este sustinut de: RMB Inter Auto SRL, dealer Mercedes Benz, in calitate de sponsor principal, Vivo Cluj-Napoca, Sunimprof Rottaprint, Ecco, RalMakingZoeOna, Double Tree by HiltonCarmangeria Moldovan, Salon Georgia, Numai Usi, in calitate de sponsori.

Parteneri: MI-B, Uniqa Asigurari, Pandora, Domeniile Ciumbrud, Cofetaria Dana, Biosenses, Piston Shop, Ciserom.

Parteneri de imagine: Mindshop, PMA Invest, Impress, Hostvision, Boom Advertising.

Parteneri media: Autorally, Faclia, LookTV, TVR Cluj, Radio Impuls, Napoca FM, Radio Cluj.

Evenimentul este organizat sub egida ACR si a Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Consiliului Local si al Primariei Municipiului Cluj-Napoca, al Consiliului Local si al Primariei Municipiului Alba Iulia, al Consiliului Judetean Cluj si alConsiliului Judetean Alba.

Comunicat de presa

Lasă un răspuns