fbpx

Evenimentele Women Rally fac parte din Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service, desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), începând cu anul 2019. Din anul 2021 este obligatoriu ca participantele să posede licența de pilot Women Rally emisă de către FRAS. Pentru a obține această licență va fi necesară efectuarea următorilor pași:

  • 1. Legitimarea la un Club Sportiv afiliat la FRAS.

Taxă legitimare A.C.S. Women In Motorsport – gratuit.

Din dorința de a crea o comunitate cât mai unită, de femei pasionate de motorsport, am înființat în anul 2021 Asociația Clubul Sportiv Women In Motorsport, oferindu-vă astfel, celor care doriți, posibilitatea de a vă legitima la acest club. Ne-am bucura să fim în număr cât mai mare, dar menționăm că legitimarea se poate face la orice alt club afiliat FRAS.

  • 2. Cotizație anuală de membru A.C.S. Women In Motorsport / 2022

a) 50 RON/an.

  • 3. Taxa de licență de pilot Women Rally

a) 75 RON/etapă. Această taxă este recomandată celor care doresc să participe la o singură etapă.

b) 150 RON/an. Aceasta taxă se plătește o singura dată la prima participare și este valabilă pentru toate cele 3 etape;

  • 3. Asigurarea individuală pentru sportivi

a) 50 RON/etapă. Această taxă este recomandată celor care doresc să participe la o singură etapă.

b) 100 RON/an. Această taxă se plătește o singură dată la prima participare și este valabilă pentru toate cele 3 etape;

  • 4. Adeverința medicală (avizul medico-sportiv) care să ateste faptul că participanta este aptă pentru automobilism sportiv. Incepând de anul acesta, adeverința medicală trebuie sa fie semnată și parafată de către un medic de medicină sportivă, conform ordinului Ministerului Sănătății nr. 1058/2003 și a Legii Sportului nr. 69/2000.
  • 5. Taxa de participare – în valoare de 400 RON.

*** Taxele mai sus menționate, împreună cu taxa de participare, se plătesc în maxim 5 zile după primirea facturii. Datorită locurilor limitate, înscrierea va fi validată doar în momentul achitării taxelor. La a doua/treia participare se va plăti doar taxa de înscriere – 400 ron, în cazul în care la prima participare s-a optat pentru licență anuală, fiind deja achitate toate taxele anuale aferente.

Înscrierile pentru această etapă s-au încheiat!

Parteneri oficiali